Розрахувати гідропривід

Гідророзподілювач з пневмоуправлінням DTCA200

Артикул: MI0037854

Гідророзподільник замкненого циклу DTCA200

Гідророзподільник DTCA200 португальського виробництва ABER має пневматичне керування. Застосовується для керування рухом вихідного потоку шляхом направлення потоку робочої рідини в гідроциліндр. У нейтральному положенні масло рухається з подачі на злив та циркулюється по колу. Під час подачі тиску повітря до розподільника відкривається робоча лінія до гідроциліндра.

(позначення на гідравлічній схемі)

ABER - один з найбільш важливих виробників в області гідравліки на міжнародному ринку. Компанія заснована в 1972 році в Португалії, постійно працює над винаходом і впровадженням нових продуктів. Має широкий спектр товарів відмінної якості серед яких Виможете знайти гідронасоси, гідромотори, масляні баки, вали відбору, пневморозподільники та багато іншої продукції. Місією компанії є розробка і виробництво високоякісної гідравлічної продукції з використанням технологій, щоб всі клієнти були максимально задоволені.

Технічні характеристики DTCA200 для гідросистеми

Гідророзподільник DTCA200 з пневматичним керуванням має пропускну здатність – 200 л/хв. Максимальний тиск робочої рідини сягає 300 Бар.  Рекомендована температура масла в гідросистемі становить від -10 °С до +80 °С.

Пропускна здатність 200 л/хв
Максимальний тиск 300 Бар

Приєднувальні розміри DTCA200

DTCA200 має довжину корпусу 217 мм. Ширина корпусу становить 147 мм. Вага - 5.2 кг.

Детальніше інформація про кожен із портів наведена на рисунку нижче.

Де купити гідророзподільник DTCA200?

Гідророзподільник з пневмокеруванням DTCA200 португальського виробництва ABER рекомендуємо придбати в українській компанії «ГІДРО-ГІД». Ми є не лише виробником маслостанцій, компресорів, випробувальних стендів та інших гідросистем, а й надійним постачальником гідравлічного обладнання. Впевнені, що кожен із Вас після того як отримає своє замовлення зручним для Вас перевізником, повернеться до нас знову, адже ми маємо лише найякісніші комплектуючі, інколи навіть рідкісні.

Для оформлення замовлення звертайтеся за номером, який представлений на нашому сайті або користуйтеся «Кнопкою зв’язку».

 

Основні характеристики
  • Пропускна здатність, л/хв 200
Відгуків поки що немає
Залиште Ваш відгук